Help mijn kind ontploft!

Op maandagavond 2 oktober organiseren wij alweer de achtste editie van SDK Talks. Dit jaar zal Tischa Neve vertellen hoe je kan omgaan met pittige emoties bij jouw kind(eren).

Kinderen kunnen behoorlijk pittige emoties hebben en het kan een hele uitdaging zijn om hier op een goede en effectieve manier mee om te gaan. Als je niet oplet, dan maak je de emoties alleen maar groter. Zodra je een kind en zijn of haar emoties beter begrijpt, kun je echter veel doen om heftige emoties behapbaar te houden.

Tijdens deze achtste editie van SDK Talks zal Tischa Neve op een humoristische wijze stil staan bij het voorkomen van heftige emoties, onbedoeld emoties versterken en  hoe je kinderen kan helpen omgaan met emoties verwerken.

Dit mag je niet missen! 

Klik hier en schrijf je snel in voor deze (gratis) leuke en leerzame avond.

Het programma

Locatie: Schouwburg Kunstmin
Adres: Sint Jorisweg 76, 3311 PL Dordrecht

Inloop: 19:45 uur

Start lezing: 20:00 uur

Eind: 22:00 uur

Spreker: Tischa Neve

Parkeren kan bij de parkeergarage van het Energiehuis.

Wie is Tischa Neve?

Ik ben Tischa Neve en sinds het opvoedtv-programma Schatjes waarin ik ouders coachte met opvoedproblemen, richt ik me al meer dan 16 jaar op het inspireren en ondersteunen van ouders en professionals bij de opvoeding en het grootbrengen van kinderen. 

Als kinderpsycholoog en opvoedkundige heb ik een aardig beeld van hoe je het kunt doen dat opvoeden, en wat werkt bij het grootbrengen van je kinderen. Ik heb me verdiept in verschillende visies, heb allerlei methodes en ideeën naast elkaar gelegd en vertel mijn visie en tips in bladen, boeken, trainingen en (online)lezingen. Dan zou je misschien denken dat bij ons thuis alles altijd van een leien dakje verloopt. Dat mijn zoontje en pleegkinderen altijd in het gareel lopen en alles gelijk doen wat ik vraag en dat ik altijd zen ben en nooit onredelijk? Ik help je uit de droom. Zo is het niet hoor!