Werken in de bso

Een potje voetbal op het plein, creatief aan de slag in het lokaal of lekker samen koekjes bakken. Het zijn activiteiten die je kunt verwachten als pedagogisch medewerker op de bso bij SDK kinderopvang. We zorgen voor een huiselijke sfeer waar de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen.

Bij SDK kinderopvang verzorgen we de voorschoolse-, tussenschoolse-, naschoolse- en vakantieopvang voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. We werken met een zelf ontwikkeld programma genaamd ‘Bso in Bloei’. Aan de hand van wisselende thema’s organiseren we iedere dag uitdagende activiteiten en workshops die passen bij de interesses, vaardigheden en de leeftijd van de kinderen. We zien de bso bij SDK kinderopvang niet als een verlengstuk van school, maar als een verlengstuk van thuis!

Al onze locaties zijn uniek en wij investeren in een mooie en veilige omgeving. Buitenspelen is voor de ontwikkeling van de kinderen erg belangrijk en daarom hebben bijna al onze locaties een prachtige natuurspeeltuin waar zij – of het nu goed of slecht weer is – heerlijk kunnen spelen.

Past deze omschrijving helemaal bij jou? Maak dan snel kennis met Peggy en bekijk samen welke mogelijkheden er zijn. Boven op je salaris geven wij je ook nog een leuke continuïteitsbonus, reiskostenvergoeding, diverse trainingen en regelmatig toffe uitjes!

Pedagogisch medewerker bso

Bso ervaren

Ben jij ervaren op het gebied van kinderopvang,...

Bso starter

Ben jij net afgestudeerd, sta jij sterk in...

Bso zij-instroom

Werken met kinderen lijkt jou geweldig, maar je...
Zij instroom BSO pedagogisch medewerker

Pedagogisch medewerker bso

Zorg voor belevenissen die het leven van een...

Pedagogisch medewerker bso Boomhut​

Om ons team op BSO de Boomhut te...
bso stage

Pedagogisch medewerker stage

Denk jij graag mee over educatieve en uitdagende...
Play Video

Sollicitatieproces

Solliciteren

Verstuur je sollicitatiebrief en CV.

Telefonische kennismaking

Nadat we je sollicitatiebrief en cv hebben ontvangen houden we een kort kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgespek

Is het eerste gesprek bevallen? Dan nodigen we je graag uit op een sollicitatiegesprek.

Nieuwe collega

Nadat je je sollicitatiegesprek hebt gehad wordt je hopelijk aangenomen.

Onze medewerkers vertellen je meer

De kinderen staan de hele dag centraal en we creëren voor ieder kind een plek waar het zich prettig voelt. Alleen als een kind zich prettig voelt, kan het zich optimaal ontplooien. Dat geldt ook voor de teams. Teams die werken met passie en enthousiasme, beleven plezier aan het eigen werk. Dat zorgt ervoor dat onze teams energie uitstralen, betrokken zijn en vernieuwend durven zijn. Dat is voelbaar voor de kinderen en ook voor ouders.

Onze locaties

Het Kraaiennest

SDK kinderopvang Berenburg Dordrecht

Berenburg

Sam Sam SDK Kinderopvang

Sam Sam

Maak kennis met Peggy

Hoi, mijn naam is Peggy en ik ben verantwoordelijk voor Werving en Selectie bij SDK kinderopvang. Met mij heb je contact wanneer je solliciteert. Samen kijken we of jij bij ons past en geschikt bent voor de functie waarin je interesse hebt. In overleg bepalen we welke mogelijkheden er zijn om jouw talenten en interesses zo goed mogelijk te benutten binnen SDK kinderopvang. Ik kijk uit naar je sollicitatie!

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden

Vrijblijvend kennismaken

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden