Solliciteer stage

Stage lopen bij SDK Kinderopvang betekent stage lopen met plezier! Kom je bij ons stage lopen, dan kom je terecht in een warm en gezellig team waar hard wordt gewerkt maar óók hard wordt gelachen. Wij geven jouw ontwikkeling alle ruimte, zo bieden we een professionele leeromgeving door een vaste werkbegeleider en praktijkopleider. Volop mogelijkheden dus om je talenten nog verder uit te breiden! Wij werken met de VVE methode Uk & Puk en BSO in Bloei.

Studenten met de opleiding PW3 en GPM4 1e, 2e en 3e jaars kunnen bij ons terecht voor hun stage. Er zijn mogelijkheden voor een stage in de dagopvang (0-4 jaar), bij een peuterspeelzaal (2-4 jaar) of bij een van onze BSO’s (4-12 jaar). Geen dag zal hetzelfde zijn en je zult gegarandeerd heel veel leren.Wil je meer informatie over een stageplek bij SDK kinderopvang? Neem dan contact op met een van onze praktijkopleiders Henriëtte van Randwijk & Cathy de Bruin.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw cv en motivatie naar: [email protected]

Play Video

Sollicitatieproces

Solliciteren

Verstuur je sollicitatiebrief en CV

Telefonische kennismaking

Nadat we je sollicitatiebrief en cv hebben ontvangen houden we een kort kennismakingsgesprek

Kennismakingsgespek

Is het eerste gesprek bevallen? Dan nodigen we je graag uit op een sollicitatiegesprek

Nieuwe collega

Nadat je je sollicitatiegesprek hebt gehad wordt je hopelijk aangenomen en kun je je…

Onze medewerkers vertellen je meer

De kinderen staan de hele dag centraal en we creëren voor ieder kind een plek waar het zich prettig voelt. Alleen als een kind zich prettig voelt, kan het zich optimaal ontplooien. Dat geldt ook voor de teams. Teams die werken met passie en enthousiasme, beleven plezier aan het eigen werk. Dat zorgt ervoor dat onze teams energie uitstralen, betrokken zijn en vernieuwend durven zijn. Dat is voelbaar voor de kinderen en ook voor ouders.

Onze locaties

Poolberen SDK Kinderopvang

Poolberen

Boerderij

Boshut

Toermalijn

Maak kennis met Peggy

Hoi, mijn naam is Peggy en ik ben verantwoordelijk voor Werving en Selectie bij SDK kinderopvang. Met mij heb je contact wanneer je solliciteert. Samen kijken we of jij bij ons past en geschikt bent voor de functie waarin je interesse hebt. In overleg bepalen we welke mogelijkheden er zijn om jouw talenten en interesses zo goed mogelijk te benutten binnen SDK kinderopvang. Ik kijk uit naar je sollicitatie!

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden

Vrijblijvend kennismaken

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden