Vacatures dagopvang

De eerste brabbels, het zetten van de eerste stapjes en het maken van de eerste eigen tekening zijn voorbeelden van mijlpalen waar jij  – als medewerker van SDK kinderopvang in de dagopvang – vaak als eerst getuige van bent! Je draagt bij aan de waanzinnige ontdekkingstocht van de nieuwe generatie. Jouw belangrijkste taak is de kinderen te laten spelen en ontdekken in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. Onze dagopvang locaties zijn er speciaal voor kinderen van nul tot vier jaar. En wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Al onze locaties zijn uniek en wij investeren in een mooie en veilige omgeving. Buitenspelen is voor de ontwikkeling van de kinderen erg belangrijk en daarom hebben bijna al onze locaties een prachtige natuurspeeltuin waar zij – of het nu goed of slecht weer is – heerlijk kunnen spelen.

Voor de allerjongsten zijn er speciale babygroepen. Uiteraard kun je jouw voorkeur uitspreken: wil je graag op een babygroep werken of ga je liever aan de slag bij de dreumesen en peuters. Beide leeftijdscategorieën hebben zo hun eigen leuke ontwikkelingen en uitdagingen. Als vast gezicht op de groep bied jij de kinderen een fijne omgeving waar ieder kind zich op eigen tempo kan ontwikkelen.

Past deze omschrijving helemaal bij jou? Maak dan snel kennis met Peggy en bekijk samen welke mogelijkheden er zijn. Boven op je salaris geven wij je ook nog een leuke continuïteitsbonus, reiskostenvergoeding, diverse trainingen en regelmatig toffe uitjes!

Pedagogisch medewerker ervaren

Denk jij graag mee over educatieve en uitdagende...

Pedagogisch medewerker KDV

Ben jij die enthousiaste collega die altijd al...

Pedagogisch medewerker starter

Denk jij graag mee over educatieve en uitdagende...
Play Video

Sollicitatieproces

Solliciteren

Verstuur je sollicitatiebrief en CV.

Telefonische kennismaking

Nadat we je sollicitatiebrief en cv hebben ontvangen houden we een kort kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgespek

Is het eerste gesprek bevallen? Dan nodigen we je graag uit op een sollicitatiegesprek.

Nieuwe collega

Nadat je je sollicitatiegesprek hebt gehad wordt je hopelijk aangenomen.

Onze medewerkers vertellen je meer

De kinderen staan de hele dag centraal en we creëren voor ieder kind een plek waar het zich prettig voelt. Alleen als een kind zich prettig voelt, kan het zich optimaal ontplooien. Dat geldt ook voor de teams. Teams die werken met passie en enthousiasme, beleven plezier aan het eigen werk. Dat zorgt ervoor dat onze teams energie uitstralen, betrokken zijn en vernieuwend durven zijn. Dat is voelbaar voor de kinderen en ook voor ouders.

Onze locaties

Kleine Burgt

Sam Sam SDK Kinderopvang

Sam Sam

Kindcentrum Dubbeldam

Maak kennis met Peggy

Hoi, mijn naam is Peggy en ik ben verantwoordelijk voor Werving en Selectie bij SDK kinderopvang. Met mij heb je contact wanneer je solliciteert. Samen kijken we of jij bij ons past en geschikt bent voor de functie waarin je interesse hebt. In overleg bepalen we welke mogelijkheden er zijn om jouw talenten en interesses zo goed mogelijk te benutten binnen SDK kinderopvang. Ik kijk uit naar je sollicitatie!

Vrijblijvend kennismaken

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden