Ben je zwanger?
Rondleiding
Kosten berekenen
Beschikbaarheid
Inschrijven

Ben je zwanger?

Van Harte Gefeliciteerd! 

In deze 9 maanden komt er vast ontzettend veel op je af. Wij hopen daarom om je alvast te ontzorgen wat betreft de opvang van je baby.
Heb je al nagedacht welke dagen je gaat werken na je zwangerschap en hoe je het gaat regelen met de opvang van jouw kind?

Zoals je vast wel om je heen hebt gehoord is het erg druk bij de kinderopvang. Daarom is het belangrijk dat je je kind op tijd inschrijft.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zeggen wij ‘Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de inschrijving’.

Zodra je het goede nieuws hebt ontvangen van je zwangerschap en je hebt je eerste echo gehad, kun je je kind al bij ons inschrijven. Uiteraard gaan wij hier heel discreet mee om. In ons inschrijfformulier hoef je ook nog geen naam door te geven. Het gaat er in eerste instantie om dat je een plek reserveert voor je kind of jouw kind op de wachtlijst plaatst, mocht er nog geen plaats beschikbaar zijn.

Zodra je baby 10 weken oud is mag hij of zij gaan starten op de dagopvang.

Onze dagopvang locaties vangen kinderen op van 0 tot 4 jaar. Je begint eerst met wat wen-uren. De pedagogisch medewerkers op de groep stemmen dit met jou af.

Zodra je baby 10 weken oud is mag hij of zij gaan starten op de dagopvang.

SDK kinderopvang verzorgt elke behoefte van je kind.

Op de dagopvang bieden wij: luiers, flesvoeding, fruit, een cracker of koekje en natuurlijk een boterham en drinken. Waar je kind behoefte aan heeft verschilt natuurlijk per leeftijd. Specifieke wensen kun je bespreken met de pedagogisch medewerkers op de groep. Bijvoorbeeld in het geval van een allergie. Bij al onze dagopvanglocaties is er een koelkast aanwezig waarin borstvoeding gekoeld kan worden.

Het enige wat je zelf mee moet geven is een extra setje kleding, een fles, speentje (als dit wordt gebruikt) en wellicht een favoriet knuffeltje. Je krijgt hiervoor op de groep een mandje voorzien van naam waarin je deze spulletjes kunt doen. De kinderen slapen bij ons in een slaapzak. Je kunt deze zelf meegeven of je kunt er een van ons gebruiken.

Veel ouders ontwikkelen in de eerste maanden een geheel eigen ritme.

Veel kinderen zijn er ook bij gebaat wanneer dit ritme wordt aangehouden. Bij de kennismaking op de groep wordt er met jou gekeken wat het ritme van thuis is en dit wordt zo goed mogelijk aangehouden op de groep.

Via onze handige ouderapp van Konnect krijg je aan het eind van de dag een dagverslag.

Hierin kun je precies zien hoeveel hij/zij heeft gedronken en op welke tijden je kind heeft geslapen. Uiteraard krijg je ook regelmatig een leuke foto toegestuurd via het ouderportaal.

Nog meer vragen? Meld je vrijblijvend aan voor een rondleiding zodat je onze locaties kunt bekijken en ook je vragen kunt stellen.

Kunnen wij je op weg helpen?

Bij deze spannende periode komt veel kijken. SDK heeft jarenlange ervaring en onze mensen kunnen je goed op weg helpen als je nog met vragen zit.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Welke dagen heb je opvang nodig?

SDK staat voor

De kinderen staan de hele dag centraal en we creëren voor ieder kind een plek waar het zich prettig voelt. Alleen als een kind zich prettig voelt, kan het zich optimaal ontplooien. Dat geldt ook voor de teams. Teams die werken met passie en enthousiasme, beleven plezier aan het eigen werk. Dat zorgt ervoor dat onze teams energie uitstralen, betrokken zijn en vernieuwend durven zijn. Dat is voelbaar voor de kinderen en ook voor ouders.