Rondleiding

Kosten berekenen

Inschrijven

Locatiemanager: Angelique Vos
Pedagogisch coach: Leontien Noorlander

Eigenschappen

Kinderdagverblijf
0-4 jaar
Centrum

Openingstijden

Maandag 07:00 – 18:00
Dinsdag 07:00 – 18:00
Woensdag 07:00 – 18:00
Donderdag 07:00 – 18:00
Vrijdag 07:00 – 18:00

Locatie

Van Strijsingel 447-451

3311 HH Dordrecht

Kleine Burgt

In twee prachtige historische panden aan de rand van het centrum van Dordrecht, liggen kinderdagverblijven Kleine Burgt en Mulo Burgt naast elkaar. De centrale ligging heeft als voordeel dat u binnen no-time op het centraal station of de A16 bent. Omdat wij hier zowel dagopvang als buitenschoolse opvang aanbieden, kunnen kinderen op deze plek letterlijk groot groeien.

Grote belevingstuin

Met de stint (elektrische bolderkar) maken wij vaak uitstapjes. Dan gaan we bijvoorbeeld naar het Weizigtpark, naar de markt of de speeltuin. Eendjes voeren of een boodschap doen zijn ook favoriet bij de kinderen. Tijdens schooltijd wordt er volop gebruik gemaakt van de grote speelzolder op locatie Kleine Burgt en de beweegruimte op locatie Mulo Burgt. Zo zijn er elke dag nieuwe avonturen te beleven! Wat deze locaties uniek maakt is de grote belevingstuin (400m2). In de tuin is een speciale ruimte voor baby’s waardoor ook de allerkleinste kinderen dagelijks naar buiten kunnen.
Kleine Burgt SDK Kinderopvang
Kleine Burgt

Een dag bij Kleine Burgt

“Wat heeft onze dochter het naar haar zin! Vanaf dat ze 3 maanden is, gaat ze 2 dagen in de week en vindt het ontzettend leuk. Lekker (buiten) spelen met de andere kindjes, zoveel verschillende activiteiten en hele lieve leidsters, die haar heel goed kennen. Echt top!” – Annemarie

Registratienummer kinderopvangtoeslag

153592710 Dagopvang