Rondleiding

Kosten berekenen

Inschrijven

Locatiemanager: Fenny van Baal
Pedagogisch coach: Margriet Kok

Eigenschappen

Kinderdagverblijf
0-4 jaar
Poortwijk

Openingstijden

Maandag 07:00 – 18:00
Dinsdag 07:00 – 18:00
Woensdag 07:00 – 18:00
Donderdag 07:00 – 18:00
Vrijdag 07:00 – 18:00

Locatie

Von Weberhof 1

3261 JG Oud-Beijerland

Intermezzo

Intermezzo biedt al vanaf 2005 een gezellige en persoonlijke kinderopvang in Oud-Beijerland. De locatie is ruim opgezet en de groepsruimtes zijn licht en hebben direct toegang tot de prachtige natuurtuin. Kinderen kunnen zich uitleven en op ontdekking gaan. Wij werken nauw samen met een logopediste die bij ons in het pand haar praktijk heeft. Het kinderdagverblijf is er voor kinderen van 0-4 jaar. Er zijn 4 dagopvang groepen: 2 peutergroepen en 2 babygroepen. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen doorstromen naar buitenschoolse opvang locatie Klimboom. Wel zo vertrouwd!

Spelenderwijs leren

Wat leren kinderen snel en veel van elkaar! Zelf schoenen aandoen, knippen en verven of een rits dichtdoen. Spelenderwijs leren en voorbereiden op de basisschool. Bij ons krijgen kinderen de kans om meer te ontdekken over zichzelf, anderen én de wereld. Tijdens het spelen ontstaan er mooie eerste vriendschappen. Wij werken met het Vroeg- en Voorschoolse Educatieprogramma Uk en Puk. De thema’s van Uk & Puk sluiten aan bij de belevingswereld van peuters en vrij spel wordt afgewisseld met activiteiten in kleine groepjes.
Intermezzo
Intermezzo SDK Kinderopvang

Wat vinden ouders...?

“Een mooie, veilige, professionele maar toch ongedwongen omgeving waar mijn dochter met liefde opgevangen wordt en lekker kan spelen en ontdekken.” – Linda

Registratienummer kinderopvangtoeslag

752309705