Intermezzo

Intermezzo biedt al ruim tien jaar goede, gezellige en professionele kinderopvang in Oud-Beijerland.

Onze gezellige en huiselijke locatie ligt in de wijk Poortwijk. De groepsruimtes zijn licht en hebben direct toegang tot de prachtige nieuwe natuurtuin, waar kinderen zich kunnen uitleven en op ontdekking kunnen gaan. Ons ervaren team van pedagogisch medewerkers denkt graag met u mee. Ook werken wij nauw samen met een logopediste die bij ons in het pand haar praktijk heeft. Het kinderdagverblijf is er voor kinderen van 0-4 jaar.

Peuterspeelzaal Intermezzo

Wat leren peuters snel en veel van elkaar! Zelf schoenen aandoen, knippen en verven of een rits dichtdoen. Spelenderwijs leren en voorbereiden op de basisschool. Bij de peuterspeelzaal krijgen kinderen de kans om meer te ontdekken over zichzelf, anderen én de wereld. Tijdens het spelen ontstaan er mooie eerste vriendschappen. Peuters kunnen vanaf 2 jaar maandag en vrijdag ochtend komen spelen in een vaste groep met vaste pedagogisch medewerkers.
Wij werken met het Vroeg- en Voorschoolse Educatieprogramma Uk en Puk. De thema’s van Uk & Puk sluiten aan bij de belevingswereld van peuters en vrij spel wordt afgewisseld met activiteiten in kleine groepjes.  

Meer informatie

Er zijn drie dagopvang groepen van 0 tot 4 jaar. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen doorstromen naar buitenschoolse opvang locatie Klimboom. Wel zo vertrouwd!

“Een mooie, veilige, proffesionele maar toch ongedwongen omgeving waar mijn dochter met liefde opgevangen wordt en lekker kan spelen en ontdekken.” – Linda