Rozemarijn

Rozemarijn is met drie groepen een kleinschalige locatie voor kinderopvang waar “iedereen, iedereen kent”: de pedagogisch medewerksters kennen alle kinderen en ouders en vormen een hecht en gezellig team.

Sinds 2017 genieten wij van onze mooie, nieuwe locatie aan de Nolensweg in Crabbehof. De lokalen zijn licht, ruim en knus. Achter het gebouw hebben wij een prachtige ontdek tuin. Voor de allerkleinste is er een speciale babygroep (0-2 jaar). Een fijne plek waar baby’s alle aandacht krijgen. Langzaam en op hun eigen tempo, groeien ze naar de peutergroep (2-4 jaar), waar we zelfstandigheid stimuleren. Zelf boterhammen smeren, schoenen aantrekken of knippen en knutselen. Op de groepen werken wij met het programma ‘Uk en Puk’. Puk, ons goedgemutste vriendje, beleeft al onze avonturen mee. Zo is Puk net als wij dol op buitenspelen. Dat doen we dan ook dagelijks, ook als het weer niet zo meewerkt. Onze hal is ons visitekaartje en een heerlijke speelplek. De hal verandert steeds mee met het wisselende ‘Uk en Puk’ thema. Samen toegroeien naar de basisschool

Speciaal voor kinderen die naar de basisschool gaan, is er ook buitenschoolse opvang (4-12 jaar). Met ons eigen ontwikkelde programma ‘BSO in Bloei’ organiseren we dagelijks, aan de hand van een thema, toffe activiteiten en workshops.

Wij halen kinderen op van de scholen: Albatros, J.F. Kennedy en Don Bosco.

 

“Het is een prettige omgeving met leuke en creatieve leidsters.” – Nicole