Rondleiding

Kosten berekenen

Inschrijven

Pedagogisch coach: Yvonne Reinders

Eigenschappen

Buitenschoolse opvang
4-12 jaar
Dubbeldam

Openingstijden

Ma, di, do 07:00 – 08:45
11:30 – 13:30
14:30 – 18:00
Wo & vr Gesloten

Locatie

Gravensingel 118

3319 ET Dordrecht

Sporting Delta

Voetballen, estafette, dans, hockey, korfballen of touwzwaaien, het kan allemaal op onze sportieve bso in Dubbeldam. Zowel binnen in de sporthal als buiten op de grasvelden beleven onze kinderen iedere dag de leukste sport en spel avonturen onder leiding van ons sportieve BSO team. Onze pedagogisch medewerkers beschikken ieder over een eigen sportachtergrond waardoor de kinderen een divers aanbod krijgen.

Bij onze voorschoolse opvang en tussenschoolse opvang kunnen de kinderen zelf spelen met bijvoorbeeld onze voetbaltafel, lego, Kapla, andere leuke spellen of knutselspullen. Als de kinderen uit school worden gehaald gaan wij eerst gezamenlijk fruit eten en wat drinken. Daarna bieden wij de kinderen een uitdagende sportactiviteit aan van ongeveer drie kwartier tot een uur. Na deze intensieve middag kunnen de kinderen nog lekker vrij spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes of even uitrusten met een Donald Duckje.

Lekker sportief

Alle kinderen nemen van huis uit een rugtas mee met sportkleding en sportschoenen. Na het fruitmoment kunnen de kinderen zich gaan omkleden in de kleedkamer en beginnen met een sportieve middag! Wij verzorgen de opvang voor de volgende scholen: Beatrixschool, Ammanschool, OBS Dubbeldam en de Julianaschool. Staat een school er niet tussen? Neem contact met ons op en we kijken samen wat er mogelijk is. Ieder kind wat van sporten houdt is welkom op de sport BSO. Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig een keer kijken!

Een dag bij Sporting Delta

Op onze sport BSO bieden wij de kinderen een divers aanbod aan. Zo beginnen de jongste kinderen met verschillende sportieve spelletjes zoals ‘iemand is hem, niemand is hem’ of andere leuke tikspelletjes. Ook stimuleren wij de motorische ontwikkelingen door het oefenen met vangen en mikken. Voor de oudere kinderen hebben wij ook verschillende sportieve spellen zoals: trefbal, pionnenroof, blokjesvoetbal of verstoppertje in het donker. Naast onze sportactiviteiten zoals: voetbal, hockey, korfbal en basketbal, bieden wij elke vakantie ook nog toffe clinics aan. Zo kun je dan leren judoën, cardio boksen, handbal of freerunnen.

Wat ouders vinden van Sporting Delta “Ik ben ontzettend tevreden. Voornamelijk omdat alle leidsters erg lief zijn, maar ook omdat jullie veel naar buiten gaan! En mijn zoontje is ontzettend tevreden en komt graag spelen, waardoor we nu ook onze dochter durven te plaatsen. Succes met alles en ga zo door.” – Jackelien

Registratienummer kinderopvangtoeslag

184359491