Ben je zwanger?
Rondleiding
Kosten berekenen
Beschikbaarheid
Inschrijven
Locatiemanager: Fenny van Baal
Pedagogisch coach: Margriet Kok

Eigenschappen

Buitenschoolse opvang
4-12 jaar
Poortwijk

Openingstijden

Ma, di, do 07:00 – 09:00
13:30 – 18:00
Wo, vr 07:00 – 09:00
11:30 – 18:00

Locatie

Polderlaan 11

3261 ZA Oud-Beijerland

Klimboom

Kinderopvang Klimboom in Oud Beijerland, is een prachtige nieuwe buitenschoolse opvang locatie van SDK kinderopvang in de wijk Poortwijk. Het gebouw is door de architect in goed overleg met SDK kinderopvang ontworpen, zodat het volledig aansluit bij de wensen en eisen van nu.

Meer dan spelen bij Klimboom

Het is een heerlijke plek waar kinderen zich snel thuis zullen voelen en waar na schooltijd en in de schoolvakanties écht heel veel te doen en te beleven is. Er is een levensgrote boomhut waar kinderen in klimmen, spelen en met een glijbaan vanaf roetsjen. We hebben een laboratorium om proefjes te doen, een heuse muziekstudio en een zand- en waterhoek. En ook buiten is er veel uitdaging met een heerlijk speel-dakterras en een mega grote opvallende glijbaan. Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen terecht bij locatie Intermezzo, ook in Oud-Beijerland. BSO Klimboom in Oud-Beijerland is zowel een voorschoolse- (vso), naschoolse- (nso) als een tussentijdse opvang (tso).

Divers en Educatief

Met een divers en educatief activiteitenprogramma zorgen wij dat de kinderen een geweldige tijd ervaren. Benieuwd naar wat kinderopvang kost? Gebruik dan onze kostencalculator. Buitenschoolse opvang Klimboom vangt kinderen op van OBS De Klinker en CBS Sabina van Egmondschool locatie Poortwijk. “Professioneel, gezellig, betrouwbaar. Onze dochter gaat met veel plezier naar de BSO, ook tijdens de vakanties!” – Kim

Registratienummer kinderopvangtoeslag

148719132