SDK Toermalijn

Op locatie Toermalijn heeft is zowel dagopvang voor de jongste kinderen van 0 tot 4 jaar, als buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar. Er zijn twee dagopvang groepen voor kinderen van 0-2 jaar en drie groepen van 2-4 jaar. Er zijn vier BSO groepen.

De groepsruimten van SDK Toermalijn zijn gezellig en sfeervol ingericht. Het doet meteen huiselijk en warm aan. Een fijne omgeving voor uw kind om te spelen en te ontdekken. Maar ook buiten is er van alles te beleven. Er is veel groen, meerdere zandbakken en een échte waterpomp. Willen kinderen even hun energie kwijt? Dan is er genoeg ruimte om lekker te fietsen en te rennen.

BSO De Boomhut

Via het dakterras boven bij de babygroepen kun je met een loopbrug bij onze Boomhut komen. Deze is speciaal ontworpen voor onze oudste BSO-kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar. Met een keuken, theater, atelier en vele hoekjes waar kinderen zich kunnen terugtrekken, is de Boomhut een fantastische plek waar kinderen zich op hun gemak voelen. De kinderen tot 8 jaar worden op onze andere locatie in Dubbeldam opgevangen: Boerderij.

Meer informatie

We halen kinderen op van de volgende basisscholen: CBS Beatrixschool, CBS Juliana en OBS Dubbeldam.

 

“Niet alleen onze kinderen gaan graag naar de bso, wij als ouders brengen de kinderen ook met alle vertrouwen!” – Lisette