Rondleiding

Kosten berekenen

Inschrijven

Locatiemanager: Melanie Versendaal
Pedagogisch coach: Sanne Wijnmalen / Jojanneke Kromme

Eigenschappen

Buitenschoolse opvang
8-12 jaar

Openingstijden

Maandag 07:00 – 18:00
Dinsdag 07:00 – 18:00
Woensdag 07:00 – 18:00
Donderdag 07:00 – 18:00
Vrijdag 07:00 – 18:00

 

Locatie

Mahonie 8

3315 MC Dordrecht

Boshut

SDK Boshut is een buitenschoolse opvang (bso) voor kinderen vanaf 8 jaar oud en is gevestigd in de Dordtse wijk Oudelandsehoek. De locatie is recentelijk gerenoveerd en sluit nu compleet aan bij de belevingswereld van de kinderen: een bioscoop, een theater, een legokamer en een tof atelier. En dat op een warme, fijne plek. Wat wil je nog meer?

Toffe activiteiten

De Boshut is ingericht op de activiteiten van de kinderen: er is voor iedereen iets tofs te beleven. Zo is er een timmerhoek met gereedschap om bijvoorbeeld vogelhuisjes te bouwen en een naaihoek met echte naaimachines om aan de slag te gaan met het maken van je eigen scrunchies of tasje!

Bso in Bloei

Door middel van ons programma Bso in Bloei kunnen wij hier allemaal onze creativiteit in kwijt. Elke dag een ervaring rijker! Er is een bioscoop voor een filmpje of om te gamen en een legokamer voor de ontwikkeling van het bedenken van creatieve oplossingen en ruimtelijk inzicht. Ook vind je bij SDK Boshut een atelier met een professionele oven en een echte houten boshut waar de kinderen een boek kunnen lezen of zich gewoon even terug kunnen trekken.

Dansen, zingen en acteren kan in het theater. Met een discobal, professionele audioapparatuur en echte theaterverlichting. Hier kunnen kinderen hun creativiteit en verbeelding de vrije loop laten, lekker ‘out of the box’ denken en heel veel plezier beleven!

De buitenschoolse opvang is opvang voor schoolgaande kinderen. De kinderen worden van school gehaald om samen te lunchen en even te spelen. Ook na school kunnen de kinderen weer terecht bij SDK Boshut. Wij bieden ze daar Bso in Bloei, een gevarieerd en uitdagend activiteitenprogramma, waardoor kinderen een rijke speelplek ervaren. De locatie is een warme en vertrouwde plek; een verlengde van thuis.

Registratienummer kinderopvangtoeslag

245481795 BSO