Groenland in Oudelandshoek

Alles onder één dak; Groenland in de Dordrechtse wijk Oudelandshoek is een fijne en uitdagende plek voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar, met veel groen en ruimte. Een kinderopvang met betrokken en liefdevolle pedagogisch medewerkers met jaren ervaring en veel aandacht voor de kinderen. Groenland heeft echt een schitterende natuurtuin en ook een moestuin met verschillende soorten groente en fruit. Kinderen kunnen hier aan de slag met tuinieren en volop ontdekken en leren hoe alles groeit en bloeit.

Wij eten met de kinderen tussen de middag een lekkere en gezonde lunch. Bij de dagopvang en de peuterspeelzaal werken we met het ‘Uk en Puk programma’ waardoor kinderen op een speelse en ongedwongen manier optimaal voorbereid worden op de basisschool. Peuterspeelzaal Groenland zorgt voor een koekje, drinken en eventueel een schone luier.

Buitenschoolse opvang bij Groenland in Oudelandshoek

BSO Groenland brengt en haalt *kinderen van de scholen; cbs Johan Friso, obs de Bever en sbo het Kompas. De kinderen worden naar school gebracht en opgehaald. Tussen de middag eten we gezellig een gezonde lunch waarbij de kinderen opgevangen worden op hun eigen groep met hun vertrouwde pedagogisch medewerker. Hierdoor bieden we regelmaat, structuur, rust, gezelligheid en continuïteit. Ook kunnen kinderen bij ons terecht tijdens studiedagen en schoolvakanties. Kinderopvang Groenland is zowel een voorschoolse- (vso), naschoolse- (nso) als een tussentijdse opvang (tso). Met een divers en educatief activiteitenprogramma zorgen wij dat de kinderen een geweldige tijd ervaren. Ben je benieuwd naar de kosten? Gebruik dan onze kostencalculator of neem contact op met ons kantoorteam. (* vanaf 7 jaar gaan we de kinderen voorbereiden om zelfstandig van en naar school te gaan.)

 

“Een fijne plek voor kinderen met persoonlijk contact. Voor de kinderen is het elke dag een feestje! Fijn, om als ouder te weten dat je kind het zo fijn heeft terwijl je werkt.” – Annienke