Rondleiding

Kosten berekenen

Inschrijven

Locatiemanager: Melanie Versendaal
Pedagogisch coach: Sanne Wijnmalen / Jojanneke Kromme

Eigenschappen

Kinderdagverblijf
Peuterspeelzaal
Buitenschoolse opvang
0-12 jaar

Openingstijden

Maandag 07:00 – 18:00
Dinsdag 07:00 – 18:00
Woensdag 07:00 – 18:00
Donderdag 07:00 – 18:00
Vrijdag 07:00 – 18:00
Peuterspelen ma t/m do 08:15 – 12:15

Onze peuterspeelzalen zijn gesloten tijdens de reguliere schoolvakanties.

Locatie

Chico Mendesring 817

3315 WX Dordrecht

Groenland in Oudelandshoek

Alles onder één dak; Groenland in de Dordrechtse wijk Oudelandshoek is een fijne en uitdagende plek voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar, met veel groen en ruimte. Een kinderopvang met betrokken en liefdevolle pedagogisch medewerkers met jaren ervaring en veel aandacht voor de kinderen. (Dagopvang, peuterspeelzaal en BSO)

Een dag op Groenland

Wij eten met de kinderen tussen de middag een lekkere en gezonde lunch. Bij de dagopvang en de peuterspeelzaal werken we met het ‘Uk en Puk programma’ waardoor kinderen op een speelse en ongedwongen manier optimaal voorbereid worden op de basisschool. Peuterspeelzaal Groenland zorgt voor vers fruit, een koekje, drinken en een schone luier voor de jongste kinderen. Omdat Groenland alles onder één dak heeft, is een combinatie tussen dagopvang en peuterspeelzaal ook mogelijk. Zo kun je het aanbod aanpassen aan jouw persoonlijke situatie.
Groenland - SDK Kinderopvang
Groenland - SDK Kinderopvang

Buitenschoolse opvang

BSO Groenland brengt en haalt kinderen van de scholen; cbs Johan Friso, obs de Bever en sbo het Kompas. De kinderen worden naar school gebracht en opgehaald. Tussen de middag eten we gezellig een gezonde lunch waarbij de kinderen opgevangen worden op hun eigen groep met hun vertrouwde pedagogisch medewerker. Hierdoor bieden we regelmaat, structuur, rust, gezelligheid en continuïteit. Ook kunnen kinderen bij ons terecht tijdens studiedagen en schoolvakanties. Kinderopvang Groenland is zowel een voorschoolse- (vso), naschoolse- (nso) als een tussentijdse opvang (tso). Met een divers en educatief activiteitenprogramma zorgen wij dat de kinderen een geweldige tijd ervaren.

Registratienummer kinderopvangtoeslag

460005005 KDV
143846644 BSO