Ben je zwanger?
Rondleiding
Kosten berekenen
Beschikbaarheid
Inschrijven
Locatiemanager: Femke Kok
Pedagogisch coach: Daniëlle Drent

Eigenschappen

Buitenschoolse opvang
4-12 jaar
Dubbeldam

Openingstijden

Ma t/m vr 07:00 – 08:30
11:45 – 18:00

Locatie

Dubbelsteynlaan West 54

3319 EL Dordrecht

Boerderij

Op buitenschoolse opvang Boerderij in Dubbeldam, heeft SDK Kinderopvang twee groepen. Kinderopvang Boerderij bevindt zich op de bovenverdieping in het gebouw direct naast ons kinderdagverblijf Toermalijn (dagopvang locatie). Naast twee prachtige ruimtes voor elke groep, beschikken we over een vide waar de kinderen veel ruimte hebben om te spelen. Daarnaast is er een stoere Legohoek, een winkel en een rustige (lees)hoek. Buiten is er alle ruimte om heerlijk te fietsen en voetballen op onze eigen pleinen bij BSO Boerderij.

Het Kippenhok bij Kinderopvang Boerderij

Door de verbinding met Toermalijn is het ideaal voor ouders die zowel van de dagopvang als van de BSO gebruik willen maken. De bovenverdieping bestaat uit twee groepen, die geheel in boerderijstijl ‘het kippenhok’ en ‘de hooizolder heten’. Hier vangen we kinderen tussen de 4 en 8 jaar op van OBS Dubbeldam, de CBS Beatrixschool en CBS Juliana. De oudere kinderen gaan naar onze locatie Boomhut, ook in de wijk Dubbeldam. Kinderopvang Boerderij in Dubbeldam is zowel een voorschoolse- (vso), naschoolse- (nso) als een tussentijdse opvang (tso). Met een divers en educatief activiteitenprogramma zorgen wij dat de kinderen een geweldige tijd ervaren. Ben je benieuwd naar de kosten van de kinderopvang? Gebruik dan onze kostencalculator.

Een Dag bij Boerderij

“SDK kinderopvang is goed! Mijn kinderen komen er graag omdat er veel activiteiten met ze gedaan worden en ze echt kind kunnen zijn. Als ouders horen we hun verhalen en zijn blij met SDK kinderopvang!” – Roel

Registratienummer kinderopvangtoeslag

778751132