Rondleiding

Kosten berekenen

Inschrijven

Locatiemanager: Femke Kok
Pedagogisch coach: Daniëlle Drent

Eigenschappen

Buitenschoolse opvang
4-7 jaar
Dubbeldam

Openingstijden

Ma t/m vr 07:00 – 08:30
11:45 – 18:00

Locatie

Dubbelsteynlaan West 54

3319 EL Dordrecht

Boerderij

Op buitenschoolse opvang Boerderij in Dubbeldam, heeft SDK kinderopvang twee groepen. Kinderopvang Boerderij bevindt zich op de bovenverdieping in het gebouw direct naast ons kinderdagverblijf Toermalijn (dagopvang locatie). Naast twee prachtige ruimtes voor elke groep, beschikken we over een vide waar de kinderen veel ruimte hebben om te spelen. Daarnaast is er een stoere Legohoek, een winkel en een rustige (lees)hoek. Buiten is er alle ruimte om heerlijk te fietsen en voetballen op onze eigen pleinen bij BSO Boerderij.

Het Kippenhok & Hooizolder

De bovenverdieping bestaat uit twee groepen, die geheel in boerderij stijl ‘Kippenhok’ en ‘Hooizolder heten’. Hier vangen we kinderen tussen de 4 en 7 jaar op van OBS Dubbeldam, de CBS Beatrixschool en CBS Juliana. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen doorstromen naar de Spechten en Raven van Toermalijn. De kinderen vanaf 9 jaar gaan naar de Boomhut. De Boomhut zit achter Toermalijn en is speciaal ingericht voor de oudere kinderen. Bso Boerderij biedt zowel voorschoolse, naschoolse als tussenschoolse opvang. Met een divers en educatief activiteitenprogramma zorgen wij dat de kinderen een geweldige tijd ervaren.
Boerderij SDK Kinderopvang
Boerderij

Een dag bij de Boerderij

“SDK kinderopvang is goed! Mijn kinderen komen er graag omdat er veel activiteiten met ze gedaan worden en ze echt kind kunnen zijn. Als ouders horen we hun verhalen en zijn blij met SDK kinderopvang!” – Roel

Registratienummer kinderopvangtoeslag

778751132