Ben je zwanger?
Rondleiding
Kosten berekenen
Beschikbaarheid
Inschrijven
Locatiemanager: Fenny van Baal
Pedagogisch coach: Thirsa Lauf

Eigenschappen

Kinderdagverblijf
0-4 jaar
Sterrenburg

Openingstijden

Maandag 07:00 – 18:00
Dinsdag 07:00 – 18:00
Woensdag 07:00 – 18:00
Donderdag 07:00 – 18:00
Vrijdag 07:00 – 18:00

Locatie

Beekenstein 4

3328 ZA Dordrecht

Mini Burgt

Bij kinderdagverblijf Mini Burgt proef je meteen de warme en huiselijke sfeer zodra je binnenstapt, het is een knusse locatie met twee groepen. De kinderen zijn vaak buiten te vinden in de grote buitenspeelruimte die is ingericht met natuurlijke materialen. Ook is er een moestuin waarin de kinderen hun eigen groente en fruit verbouwen. Regelmatig trekken wij er met de bolderkar op uit om te gaan spelen in de speeltuin of we bezoeken het park. Zo zijn er elke dag nieuwe avonturen te beleven.

De groepen

Mini Burgt heeft twee groepen waarin de kinderen van 0 – 4 jaar samenspelen. Kinderen leren er rekening te houden met elkaars uiteenlopende behoeften en mogelijkheden. Oudere kinderen helpen de jongere kinderen wat een sterke stimulans is voor hun zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Doordat kinderen op dezelfde groep blijven kennen de pedagogisch medewerkers de individuele behoeften en mogelijkheden van de kinderen als geen ander.

Een ouder over de Mini Burgt

“Heel fijn en deskundig! Mijn zoontje gaat met veel plezier naar de Mini Burgt. Er wordt gewerkt met een vast team en ze kijken echt naar elk kind. Ze spelen met de kinderen mee en denken mee met het ritme en eetpatroon van het kind.” – Esther

Registratienummer kinderopvangtoeslag

678049014