SDK kinderopvang en basisschool de Wereldwijzer: samen Integraal Kindcentrum de Wereldwijzer

Door de start van de samenwerking tussen SDK kinderopvang en basisschool de Wereldwijzer, krijgt Integraal Kindcentrum de Wereldwijzer steeds meer vorm. SDK kinderopvang verzorgt de dagopvang en buitenschoolse opvang en per 1 januari 2017 ook de peuteropvang.

Basisschool de Wereldwijzer, voorheen Mariaschool Nieuwe Stijl, is gevestigd aan de Doelstraat 13 in het centrum van Dordrecht en is onderdeel van Integraal Kindcentrum de Wereldwijzer. De school hanteert flexibele openingstijden om ouders ruime mogelijkheden te bieden bij het brengen en halen van de kinderen. De flexibiliteit past bij het innovatieve karakter van de school, met veel ruimte voor een persoonlijke leerlijn voor ieder kind. Met de kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang sluit SDK kinderopvang naadloos aan bij de ondersteuning van ouders in hun combinatie met werk of studie en jonge kinderen.

Directeur Leny Tholhuijsen van de Wereldwijzer en directeur Jeroen Nusteling van SDK kinderopvang zien de samenwerking als een grote kans. “De komende tijd willen wij de samenwerking tussen opvang en school nog verder uitbouwen naar een echt Integraal Kindcentrum. Wij bieden de kinderen een liefdevolle en kansrijke omgeving. Dat geeft ieder kind de mogelijkheid om zich, op zijn eigen, unieke manier te ontwikkelen.“

De jongste kinderen worden aan de hand van een VVE programma voorbereid op de basisschool met veel uitdagende activiteiten, aansluitend op de leeftijd. Het BSO programma biedt dagelijks leuke workshops en activiteiten, maar er is natuurlijk ook voldoende ruimte voor vrije tijd en om bij te komen van een drukke schooldag. U bent van harte welkom voor een rondleiding! Kijk op www.sdk-kinderopvang.nl of op www.ikcdewereldwijzer.nl voor meer informatie en maak een vrijblijvende afspraak.

Share on facebook
Deel dit bericht
Share on twitter
Deel dit bericht
Share on linkedin
Deel dit bericht