Feestelijke opening Albatros

Op zaterdag 4 november opende SDK kinderopvang feestelijk een van hun vernieuwde locaties, SDK Albatros. De locatie werd officieel geopend door wethouder Peter Heijkoop. Hij knipte samen met Damon, een van de peuters van de Albatros, het openingslint door met een gigantische schaar.  Samen met Linda, de locatiemanager, werden de deuren van SDK Albatros geopend. De locatie in Wielwijk is opnieuw geopend, omdat deze is gerenoveerd en uitgebreid met een duurzame houten aanbouw. 

‘We hebben genoten van deze mooie dag en kijken ook uit naar een fijne samenwerking met de school en de wijk.’ zegt Suzanne Plaisier, directeur van SDK kinderopvang.

Zo konden de kinderen prachtig geschminkt worden, genieten van een portie heerlijke poffertjes en waren er leuke knutselactiviteiten terwijl de ouders genoten van een heerlijke kop koffie van de Barista-kar en slagroomsoesjes van bakkerij Korteweg. 

Deze locatie was voorheen bedoeld als Peuterspeelzaal, na de uitbreiding zijn wij ook bezig met het opzetten van dagopvang groepen en in de toekomst een bso-groep. Suzanne: ‘ De locatie is al prachtig geworden, maar de focus gaat nog gelegd worden op de nieuwe natuurspeeltuin, welke na deze opening wordt aangelegd, zodat tuin en pand volledig op elkaar aansluiten.’ 

Inmiddels telt de organisatie ruim dertig locaties, waarvan twee in Oud-Beijerland en alweer 400 medewerkers.

Deel dit bericht
Deel dit bericht
Deel dit bericht