Burgemeester Kolff opent SDK Kinderopvang in de Wilgenwende 

Zaterdag 15 april is SDK Wilgenkroon feestelijk geopend door burgemeester Kolff. Hij overhandigde de openingssleutel aan de locatiemanager Saskia en Benjamin, een van de peuters van het kinderdagverblijf. Samen openden zij de deuren van de nieuwe kinderopvang in het centrum van de wijk Wilgenwende.

De opening was een feest voor de kinderen en zij werden die dag centraal gezet. Zo konden de kinderen genieten van een ritje in de carrousel, heerlijke poffertjes eten, zaadjes planten, vlaggetjes versieren en jezelf laten fotograferen bij de fotomuur. Voor de allerkleinsten was er een speciaal voelkleed gemaakt. De baby’s kunnen hierop spelen en hun zintuigen prikkelen.  

‘Het was een mooie dag en we kijken ook uit naar een fijne samenwerking met deze nieuwe wijk’, zegt  Jeroen Nusteling, directeur van SDK kinderopvang. Hij is trots op deze aanvulling voor de wijk. ‘De opvang is een schot in de roos. Er is veel vraag naar opvang op een van de drie baby- of peutergroepen.’

Nusteling: ‘De groepen zijn open en licht en je kan zo de natuurspeeltuin inlopen vol belevenissen.’ Inmiddels telt de organisatie ruim dertig locaties, waarvan twee in Oud-Beijerland, en 300 medewerkers. SDK kinderopvang opent dit jaar nog meer locaties, ook om aan de verwachte vraag te voldoen als de kinderopvang gratis wordt.

Deel dit bericht
Deel dit bericht
Deel dit bericht