Vacatures dagopvang

De eerste brabbels, het zetten van de eerste stapjes en het maken van de eerste eigen tekening zijn voorbeelden van mijlpalen waar jij  – als medewerker van SDK kinderopvang in de dagopvang – vaak als eerste getuige van bent! Je draagt bij aan de waanzinnige ontdekkingstocht van de nieuwe generatie. Jouw belangrijkste taak is de kinderen te laten spelen en ontdekken in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. Onze dagopvang locaties zijn er speciaal voor kinderen van nul tot vier jaar. En wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

 

Al onze locaties zijn uniek en wij investeren in een mooie en veilige omgeving. Buitenspelen is voor de ontwikkeling van de kinderen erg belangrijk en daarom hebben bijna al onze locaties een prachtige natuurspeeltuin waar zij – of het nu goed of slecht weer is – heerlijk kunnen spelen.

Voor de allerjongsten zijn er speciale babygroepen. Uiteraard kun je jouw voorkeur uitspreken: wil je graag op een babygroep werken of ga je liever aan de slag bij de dreumesen en peuters. Beide leeftijdscategorieën hebben zo hun eigen leuke ontwikkelingen en uitdagingen. Als vast gezicht op de groep bied jij de kinderen een fijne omgeving waar ieder kind zich op eigen tempo kan ontwikkelen.

Past deze omschrijving helemaal bij jou? Kom dan snel kennismaken met onze recruiter Peggy en samen kijken jullie welke mogelijkheden er zijn. Boven  op je salaris geven wij je ook nog een leuke continuiteitsbonus, reiskostenvergoeding, diverse trainingen en regelmatig toffe uitjes!

Pedagogisch medewerker bso

Bso ervaren

Ben jij ervaren op het gebied van kinderopvang,...

Bso starter

Ben jij net afgestudeerd, sta jij sterk in...

Bso zij-instroom

Werken met kinderen lijkt jou geweldig, maar je...
Play Video

Sollicitatieproces

Solliciteren

Verstuur je sollicitatiebrief en CV

Telefonische kennismaking

Nadat we je sollicitatiebrief en cv hebben ontvangen houden we een kort kennismakingsgesprek

Kennismakingsgespek

Is het eerste gesprek bevallen? Dan nodigen we je graag uit op een sollicitatiegesprek

Nieuwe collega

Nadat je je sollicitatiegesprek hebt gehad wordt je hopelijk aangenomen en kun je je…

Onze medewerkers vertellen je meer

Onze locaties

Intermezzo

Regenboog

Sam Sam SDK Kinderopvang

Sam Sam

Pedagogisch medewerker bso

Sporting Delta

Maak kennis met Peggy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.