Vacatures kinderopvang Dordrecht

Werk in en de kinderopvang? Dat vraagt om iemand die van aanpakken en kinderen houdt. Jij kan aan de slag bij de peuterspeelzaal, dagopvang of buitenschoolse opvang. Met meer dan 30  SDK locaties verspreid over Dordrecht staat er altijd een leuke uitdaging op je te wachten. 

Van heerlijke baby’s knuffelen op de dagopvang of stoer een potje voetbal spelen bij de BSO. Als pedagogische medewerker kan je overal aan de slag.

Pedagogisch medewerker bso

Bso ervaren

Ben jij ervaren op het gebied van kinderopvang,...
bso stage

BSO stage

Denk jij graag mee over educatieve en uitdagende...

Bso starter

Ben jij net afgestudeerd, sta jij sterk in...

Dordtse wortels

SDK kinderopvang is een echt familiebedrijf. In 1987 startte Ida Nusteling het kinderdagverblijf Beregoed in de wijk Sterrenburg te Dordrecht. De huidige organisatie is ontstaan uit verschillende samenvoegingen van verschillende organisaties in de afgelopen jaren, waaronder Sam Sam, Groenland, Beregoed, DWO, Wereldwijzer, Kleine Burgt en locaties van de Scholen van Oranje. Daarmee gaat onze geschiedenis ruim een halve eeuw terug tot 1968. Inmiddels telt de organisatie dertig locaties en vangen wij ongeveer 2200 kinderen op met ruim 380 medewerkers. 

 

Leuke & gezellige collega’s

Aan jou de taak als kinderopvang medewerker om voor de kinderen een veilige haven te zijn. Jij zorgt samen met je collega’s voor een fijne en vertrouwde omgeving om de kinderen te laten spelen, groeien en ontwikkelen. 

Op de locatie werk je samen met een van je vaste collega’s. Jullie vormen een goed team en nemen samen de verantwoordelijkheid voor de locatie en de kinderen. Bij SDK kinderopvang draait het om lol hebben met elkaar en het verbreden van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Ook bieden wij diverse trainingen en cursussen, zodat je op werkgebied ook kan blijven doorgroeien.

 

Kom je snel langs?

En pas de SDK kinderopvang bij jou? Kom dan snel kennismaken met onze recruiter Peggy en samen kijken jullie welke mogelijkheden er zijn. Boven op je salaris geeft SDK je ook nog een leuke continuïteitsbonus, reiskostenvergoeding, 13e maand, diverse trainingen en regelmatig toffe uitjes!

Play Video

Sollicitatieproces

Solliciteren

Verstuur je sollicitatiebrief en CV

Telefonische kennismaking

Nadat we je sollicitatiebrief en cv hebben ontvangen houden we een kort kennismakingsgesprek

Kennismakingsgespek

Is het eerste gesprek bevallen? Dan nodigen we je graag uit op een sollicitatiegesprek

Nieuwe collega

Nadat je je sollicitatiegesprek hebt gehad wordt je hopelijk aangenomen en kun je je…

Onze medewerkers vertellen je meer

Onze BSO's

klein duimpje SDK peuterspeelzaal

Klein Duimpje

De kinderen staan de hele dag centraal en we creëren voor ieder kind een plek waar het zich prettig voelt. Alleen als een kind zich prettig voelt, kan het zich optimaal ontplooien. Dat geldt ook voor de teams. Teams die werken met passie en enthousiasme, beleven plezier aan het eigen werk. Dat zorgt ervoor dat onze teams energie uitstralen, betrokken zijn en vernieuwend durven zijn. Dat is voelbaar voor de kinderen en ook voor ouders.

Maak kennis met Peggy

Hoi, mijn naam is Peggy en ik ben verantwoordelijk voor Werving en Selectie bij SDK kinderopvang. Met mij heb je contact wanneer je solliciteert. Samen kijken we of jij bij ons past en geschikt bent voor de functie waarin je interesse hebt. In overleg bepalen we welke mogelijkheden er zijn om jouw talenten en interesses zo goed mogelijk te benutten binnen SDK kinderopvang. Ik kijk uit naar je sollicitatie!

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden

Vrijblijvend kennismaken

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden