Werken in de peuterspeelzaal

Voor onze peuterspeelzaal locaties zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die het geweldig vindt om met kinderen tussen de 2 en 4 jaar te werken. Als de kinderen twee jaar worden, zijn ze oud genoeg om te komen spelen bij onze peuterspeelzaal. De overgang naar de basisschool wordt op deze manier gemakkelijker. Spelenderwijs ontdekken de peuters wie zij zijn en wat ze in zich hebben!

De peuters kunnen vier ochtenden in de week heerlijk met elkaar komen spelen. Je hebt als pedagogisch medewerker bij SDK kinderopvang ogen in je achterhoofd en hoort werkelijk alles. Je ziet het als jouw taak om de kinderen te helpen. Samen met hen ga je knutselen, blokken bouwen, liedjes zingen, eten en drinken en nog veel meer. De peuters worden op deze manier tijdens deze ochtenden op speelse wijze voorbereid op de basisschool. Wij werken met vaste groepen en vaste pedagogisch medewerkers, waardoor je een bekend gezicht wordt voor de kinderen en de ouders. Voor deze functie moet je in elk geval een taalcertificaat op 3F niveau (minimaal 5.5) en het liefst ook een VVE certificaat hebben. 

Past deze omschrijving helemaal bij jou? Kom dan snel kennismaken met onze recruiter Peggy en samen kijken jullie welke mogelijkheden er zijn. Boven op je salaris geven wij je ook nog een leuke continuiteitsbonus, reiskostenvergoeding, diverse trainingen en regelmatig toffe uitjes!

Pedagogisch medewerker ervaren

Werk jij al in de kinderopvang maar ben...

Pedagogisch medewerker starter

Ben jij net afgestudeerd en klaar om je...
Play Video

Sollicitatieproces

Solliciteren

Verstuur je sollicitatiebrief en CV.

Telefonische kennismaking

Nadat we je sollicitatiebrief en cv hebben ontvangen houden we een kort kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgespek

Is het eerste gesprek bevallen? Dan nodigen we je graag uit op een sollicitatiegesprek.

Nieuwe collega

Nadat je je sollicitatiegesprek hebt gehad wordt je hopelijk aangenomen.

Onze medewerkers vertellen je meer

Onze locaties

Kleurrijk

polderpeuters SDK peuterspeelzaal

Polderpeuters

Maak kennis met Peggy

Hoi, mijn naam is Peggy en ik ben verantwoordelijk voor Werving en Selectie bij SDK kinderopvang. Met mij heb je contact wanneer je solliciteert. Samen kijken we of jij bij ons past en geschikt bent voor de functie waarin je interesse hebt. In overleg bepalen we welke mogelijkheden er zijn om jouw talenten en interesses zo goed mogelijk te benutten binnen SDK kinderopvang. Ik kijk uit naar je sollicitatie!

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden

Vrijblijvend kennismaken

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden