Leren bij SDK kinderopvang

Wij investeren graag in nieuwe medewerkers. Zo hebben wij plek voor BBL studenten en is er natuurlijk ook de mogelijkheid om stage te lopen op één van onze mooie locaties.

Stage lopen bij SDK kinderopvang is stage met plezier! Studenten met de opleiding PW3 en GPM4 1e, 2e en 3e jaars kunnen bij ons stage lopen. Er zijn mogelijkheden voor een stage in de dagopvang (0-4 jaar), peuterspeelzaal (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar).

Wil je meer informatie over een stageplek bij SDK kinderopvang? Neem dan contact op met één van onze praktijkopleiders Henriëtte van Randwijk & Cathy de Bruin. Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw cv en motivatie naar [email protected]

Even kennismaken

Cathy en Henriette werken samen al meer dan 28 jaar als praktijkopleiders in de kinderopvang. 

Jouw ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel en wij geven je ook alle ruimte om verder te groeien. We bieden een professionele leeromgeving door een vaste werkbegeleider en praktijkopleider. Volop mogelijkheden om je talenten nog verder uit te breiden! Wij werken met de VVE methode Uk & Puk en BSO in bloei.

Mag je met jouw diploma werken?

Je kan met veel verschillende diploma’s aan de slag in de kinderopvang. Zo kun je met de diploma’s: Maatschappelijke zorg en Sport en bewegen direct aan de slag op de buitenschoolse opvang.

Wanneer je een overstap wil maken naar de dagopvang dan kun je met een verkorte opleiding jezelf hiervoor kwalificeren. Wij betalen je opleidingskosten waarvoor je wel een studieovereenkomst met ons tekent. Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Neem direct contact op met één van onze praktijkopleiders.

Met de opleidingen: Onderwijsassistent, jeugdwerker of sociaal pedagogisch hulpverlener kun je direct aan de slag in de kinderopvang.

Bekijk hier of je met jouw diploma direct aan de slag kan! 

Onze medewerkers

Alle pedagogisch medewerkers van de SDK kinderopvang hebben een agogische opleiding afgerond op het MBO of HBO en zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Wij zijn trots op ons team dat met persoonlijke aandacht voor elk kind een fijne omgeving weet te creëren.

Voor vertrouwde relaties met de kinderen werken we met vaste pedagogisch medewerkers op iedere groep. Door de hulp van de stagiares is er voor de kinderen en het team extra hulp waardoor er meer mogelijkheden zijn voor extra (buiten)activiteiten.

Al onze medewerkers hebben talenten. Hun deskundigheid wordt continu bevorderd, door het volgen van de laatste ontwikkelingen op pedagogisch terrein, maar ook via trainingen en cursussen.

Teamgenoot Puk

Wist jij dat ‘Puk’ ook deel uitmaakt van ons team?

SDK kinderopvang heeft gekozen om te werken met Uk & Puk, een VVE methode (Voor- en vroegschoolse educatie) die speciaal is ontwikkeld voor de kinderopvang. Uk & Puk is een onderdeel van de landelijk erkende VVE methode Ko-totaal. Wij kiezen hiervoor omdat dit programma speciaal gericht is op kinderdagverblijven en de ruimte blijft bieden om de activiteiten naar eigen inzicht in- en aan te passen binnen het bestaande dagritme.

Maak kennis met Peggy

Hoi, mijn naam is Peggy en ik ben verantwoordelijk voor Werving en Selectie bij SDK kinderopvang. Met mij heb je contact wanneer je solliciteert Samen kijken we of jij bij ons past en geschikt bent voor de functie waarin je interesse hebt. In overleg bepalen we welke mogelijkheden er zijn om jouw talenten en interesses zo goed mogelijk te benutten binnen SDK kinderopvang. Ik kijk uit naar je sollicitatie!