Werken bij SDK kinderopvang

Bij SDK kinderopvang willen wij kinderen tot bloei laten komen en ouders het beste bieden. Daarom willen wij zelf ook bloeien, sprankelen: echt goed zijn in wat wij doen! Wil jij dat ook? Wij zijn op zoek naar talentvolle pedagogisch medewerkers (MBO én HBO). Er zijn vacatures voor bij onze kinderdagverblijf locaties, BSO’s en peuterspeelzalen en er zijn verschillende soorten contracten mogelijk op basis van je interesses en talent.

Naast pedagogisch medewerkers hebben wij ook nog andere functies beschikbaar. Nieuwsgierig geworden? 
Bekijk hieronder onze vacatures.

Solliciteer voor een van de volgende vacatures:

Pedagogisch medewerker BSO Boomhut​

Om ons team op BSO de Boomhut te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste BSO medewerker die stevig in zijn of haar schoenen staat. Onze BSO locatie Boomhut is een mooie ruime locatie voor kinderen van de leeftijd 9 tot 12 jaar. Deze groep is helemaal ingericht om op de behoefte van deze kinderen in te spelen.

Bekijk vacature

Pedagogisch medewerker KDV

Ben jij die enthousiaste collega die altijd al in de kinderopvang heeft willen werken? En denk jij graag mee over educatieve en uitdagende activiteiten? Solliciteer dan nu voor de vacature pedagogisch medewerker!

Bekijk vacature
201027SDKBramBakker1517

Stage

Stage lopen bij SDK kinderopvang is stage met plezier! Studenten met de opleiding PW3 en GPM4 1e, 2e en 3e jaars kunnen bij ons stage lopen. Er zijn mogelijkheden voor een stage in de dagopvang (0-4 jaar), peuterspeelzaal (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar). Wil je meer informatie over een stageplek bij SDK kinderopvang? Neem dan contact op met één van onze praktijkopleiders Henriëtte van Randwijk & Cathy de Bruin.

Stage

VVE Training

Deze toppers hebben allemaal hun VVE certificaat gehaald! 👏 Wij zijn ontzettend trots op onze collega’s. Deze training geeft verdieping op de werkvloer en wij geven onze collega’s graag de mogelijkheid om te groeien. Zo wordt hun werk nog uitdagender en leuker! 

 

Werken bij SDK is…Creatieve video’s maken!

Het is weer een tijdje terug maar, afgelopen vakantie hebben de Vossen🦊 Herten🦌 en Wolven 🐺van Groenland 🌳 een heel gaaf TikTok filmpje gemaakt! 🎬 De kinderen kregen glow in the dark sticks over het hele lichaam geplakt en mochten in het donker dansen. Wat een gaaf effect! Dans je mee?

Ons team!

SDK kinderopvang biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Met diverse locaties kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen zijn wij een begrip in Dordrecht en Oud-Beijerland. Ons team bestaat uit ongeveer 380 mensen. Een deel van onze pedagogisch medewerkers heeft een MBO- en een deel heeft een HBO achtergrond. Wij streven naar deze unieke verdeling omdat beide groepen veel van elkaar kunnen leren. Binnen de teams staan prettige collegiale verhoudingen, inzet en betrokkenheid centraal. De teams worden aangestuurd door een locatiemanager en gecoacht door een pedagogisch coach.

Albatros SDK Kinderopvang
Wieldrecht SDK Kinderopvang

Een stukje geschiedenis

SDK kinderopvang is een echt familiebedrijf. In 1987 startten Ida Nusteling het kinderdagverblijf Beregoed op in Sterrenburg. De huidige organisatie is ontstaan uit verschillende samenvoegingen van verschillende organisaties in de afgelopen jaren, waaronder Sam Sam, Groenland, Beregoed, DWO, Wereldwijzer, Kleine Burgt en locaties van de Scholen van Oranje. Daarmee gaat onze geschiedenis ruim een halve eeuw terug tot 1968. Inmiddels telt de organisatie dertig locaties en vangen wij ongeveer 2200 kinderen op met ruim 380 medewerkers. 

Onze medewerkers vertellen je meer

Werken met plezier, dat is waar ik het meest van geniet. Zowel de kinderen als de leden van het team komen bij SDK kinderopvang echt tot bloei! Het dagelijks bedenken van innovatieve activiteiten zorgt ervoor dat we elkaar blijven uitdagen om talent te ontdekken en tot bloei te komen. Van gezellig knutselen tot het maken van nieuwe TikTok filmpjes.. Het is fijn om te werken in een team waarbij creativiteit & samenwerking centraal staan. Hier plukken de kinderen de vruchten van en zo rij ik elke dag met een voldaan gevoel naar huis!

Chantal de Deugd – Locatiemanager Kindercentrum Dubbeldam

September 2020 ben ik als stagiair begonnen bij SDK kinderopvang. Tijdens mijn stage ben ik op een erg fijne en professionele manier begeleid. Na het afronden van mijn studie mocht ik op de groep blijven werken waar ik gedurende mijn studie stage liep. SDK kinderopvang zoekt de talenten van de werknemers op, om deze op de juiste manier te kunnen inzetten. Ik ervaar SDK als een fijne en veilige werkomgeving waar je naast veel werkplezier ook nog eens genoeg doorgroeimogelijkheden hebt.

Jasmijn van der Burgh – Pedagogisch medewerker – locatie Groenland

Kom je bij ons werken?

Open sollicitatie

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden

Open sollicitatie