Vacatures

Bij SDK kinderopvang willen wij kinderen tot bloei laten komen en ouders het beste bieden. Daarom willen wij zelf ook bloeien, sprankelen: echt goed zijn in wat wij doen! Wil jij dat ook? Wij zijn regelmatig op zoek naar talentvolle pedagogisch medewerkers  (MBO én HBO). Er zijn vacatures voor bij onze kinderdagverblijf locaties, BSO’s en peuterspeelzalen en er zijn verschillende soorten contracten mogelijk op basis van je interesses en talent:

Pedagogisch medewerker BSO

Ben jij die enthousiaste collega die altijd al in de BSO heeft willen werken? En denk jij graag mee over educatieve en uitdagende activiteiten? Solliciteer dan nu!

Pedagogische medewerkers gezocht! Parttime & fulltime

Ben jij die enthousiaste collega die altijd al in de kinderopvang heeft willen werken? Wij zoeken collega’s voor in de dagopvang en op de peuterspeelzaal. 

Stage bij SDK kinderopvang

Volg je één van de volgende opleidingen: 
PW3, GPM4 of Sport en bewegen niveau 3 en wil je meer informatie over een stageplek bij SDK kinderopvang? Neem dan contact op met onze praktijkopleider Henriëtte van Randwijk en bekijk hier onze stagebrochure. 

a775c9c6-eff7-400d-a442-8c4b65d27f55 (2)

Praktijkopleider: Henriette van Randwijk

Plezier en ontwikkeling

SDK kinderopvang biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Met diverse locaties kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen zijn wij een begrip in Dordrecht en Oud-Beijerland. Ons team bestaat uit ongeveer 330 mensen.

Een deel van onze pedagogisch medewerkers heeft een MBO- en een deel heeft een HBO achtergrond. Wij streven naar deze unieke verdeling omdat beide groepen veel van elkaar kunnen leren. Binnen de teams staan prettige collegiale verhoudingen, inzet en betrokkenheid centraal. De teams worden aangestuurd door een locatiemanager en gecoacht door een pedagogisch coach.

Open sollicitatie

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden