Stage lopen bij SDK Kinderopvang!

Stage lopen bij SDK kinderopvang is stage met plezier! Studenten met de opleiding PW3 en GPM4 1e, 2e en 3e jaars kunnen bij ons stage lopen. Er zijn mogelijkheden voor een stage in de dagopvang (0-4 jaar), peuterspeelzaal (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar).

Wil je meer informatie over een stageplek bij SDK kinderopvang? Neem dan contact op met één van onze praktijkopleiders Henriëtte van Randwijk & Cathy de Bruin.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw cv en motivatie naar [email protected]

Henriette van Randwijk & Cathy de Bruin Praktijkopleiders

Heb je een vraag? Mail naar:
[email protected] of stuur ons een app. 

Stage met plezier!

Bij SDK kinderopvang willen wij kinderen tot bloei laten komen en ouders het beste bieden. Daarom willen wij zelf ook bloeien, sprankelen: echt goed zijn in wat wij doen! Wil jij dat ook? Meld je dan aan voor een stageplek bij SDK kinderopvang!

Beregoed SDK Kinderopvang

Aandacht voor ontwikkeling

De ontwikkeling van kinderen staat bij ons hoog in het vaandel. Ook jouw ontwikkeling geven wij alle ruimte. We bieden een professionele leeromgeving door een vaste werkbegeleider en praktijkopleider. Volop mogelijkheden om je talenten nog verder uit te breiden! Wij werken met de VVE methode Uk & Puk en BSO in bloei.

Impressie

Zij vertellen je meer

Werken met plezier, dat is waar ik het meest van geniet. Zowel de kinderen als de leden van het team komen bij SDK echt tot bloei! Het dagelijks bedenken van innovatieve activiteiten zorgt ervoor dat we elkaar blijven uitdagen om talent te ontdekken en tot bloei te komen. Van gezellig knutselen tot het maken van nieuwe TikTok filmpjes.. Het is fijn om te werken in een team waarbij creativiteit & samenwerking centraal staan. Hier plukken de kinderen de vruchten van en zo rij ik elke dag met een voldaan gevoel naar huis!

Chantal de Deugd – Locatiemanager Kindercentrum Dubbeldam

Elke dag is een nieuw avontuur, en gelukkig is er bij SDK hier de ruimte en tijd voor. Het doet me goed om te zien hoe creatieve activiteiten de kinderen dagelijks laten groeien en hoe zij nieuwe dingen ontdekken. Het is fijn om iets te kunnen betekenen en het samen te doen. De kinderen voelen zich veilig en vertrouwd bij jou. Je geeft de ouders dagelijks een update over de ontwikkelingen van hun kind. Dit maakt het werken bij SDK heel dankbaar.

Ilse de Cuba – Locatiemanager Peuterspeelzaal Klein Duimpje

Over SDK

SDK kinderopvang biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Met diverse locaties kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen zijn wij een begrip in Dordrecht en Oud-Beijerland. Ons team bestaat uit ongeveer 330 mensen. Een deel van onze pedagogisch medewerkers heeft een MBO- en een deel heeft een HBO achtergrond. Wij streven naar deze unieke verdeling omdat beide groepen veel van elkaar kunnen leren. Binnen de teams staan prettige collegiale verhoudingen, inzet en betrokkenheid centraal. De teams worden aangestuurd door een locatiemanager en gecoacht door een pedagogisch coach.

Albatros SDK Kinderopvang
Wieldrecht SDK Kinderopvang

Werken bij SDK kinderopvang

Bij SDK kinderopvang willen wij kinderen tot bloei laten komen en ouders het beste bieden. Daarom willen wij zelf ook bloeien, sprankelen: echt goed zijn in wat wij doen! Wil jij dat ook? Wij zijn regelmatig op zoek naar talentvolle pedagogisch medewerkers (MBO én HBO). Er zijn vacatures voor bij onze kinderdagverblijf locaties, BSO’s en peuterspeelzalen en er zijn verschillende soorten contracten mogelijk op basis van je interesses en talent:

Kom je bij ons werken?

Solliciteren voor stage

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Hidden
Hidden
Hidden

Zoek de dichtstbijzijnde locatie!

Mijn locatie

Stage lopen bij SDK Kinderopvang