SDK kinderopvang met meer dan 300 kinderen op bezoek bij The Movies

Wat een tof vakantie-uitje! De BSO kinderen van SDK kinderopvang zijn deze meivakantie allemaal op bezoek geweest bij Cinema The Movies. 
Het thema Hollywood, wat de afgelopen tijd centraal heeft gestaan, wordt deze vakantie feestelijk afgesloten met leuke activiteiten en uitstapjes.

Waaronder dus een bezoek aan The Movies. Van eigenaar Geert ter Steeg kregen de kinderen in kleine groepjes een rondleiding en mochten zij achter de schermen kijken. Want wat zit er nu precies achter dat glazen ruitje in de filmzaal? Leuk om te ontdekken hoe alles werkt! Daarnaast waren er allerlei activiteiten te doen; zo hebben de kinderen animatiefilmpjes gekeken die met een lijn gemaakt zijn tot volledig detail, castingfoto’s gemaakt bij een echte fotograaf, een thaumatrope en flipbook geknutseld en nepwonden bij elkaar gemaakt… net als in de film. Kortom een prachtige bioscoop belevenis!

Vakantieopvang bij SDK kinderopvang

In de vakantie trekken wij er graag op uit, want buiten onze BSO’s is er nog zoveel meer wat wij willen zien! De grote kerk beklimmen, ijzersmeden, zelf fruit plukken, een bezoekje brengen aan de molens in Kinderdijk, met een echte biologe de natuur in, op bezoek bij ouderen in het verzorgingstehuis en meer. Samen toffe vakantieherinneringen opdoen!

Share on facebook
Deel dit bericht
Share on twitter
Deel dit bericht
Share on linkedin
Deel dit bericht