Alle pedagogisch medewerkers van de SDK kinderopvang hebben een pedagogische opleiding afgerond op het MBO of HBO en zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Wij zijn trots op ons team dat met persoonlijke aandacht voor elk kind een fijne omgeving weet te creëren.

Voor vertrouwde relaties met de kinderen werken we met vaste pedagogisch medewerkers op iedere groep. Daarnaast zijn er ook regelmatig stagiaires. Door de hulp van de stagiares is er voor de kinderen en het team extra hulp waardoor er meer mogelijkheden zijn voor extra (buiten)activiteiten. In geval van ziekte of vakantie werken we met een vast invalteam.

Al onze medewerkers hebben talenten. Hun deskundigheid wordt continu bevorderd, door het volgen van de laatste ontwikkelingen op pedagogisch terrein, maar ook via trainingen en cursussen.

Wij zijn wij altijd op zoek naar talentvolle pedagogisch medewerkers (MBO én HBO) voor bij onze kinderdagverblijf locaties, BSO’s en peuterspeelzalen. Nieuwsgierig? Bekijk voor meer informatie onze vacatures.