SDK Boerderij Dubbeldam

Op buitenschoolse opvang locatie Boerderij in Dubbeldam, heeft SDK kinderopvang twee groepen. SDK Boerderij bevindt zich op de bovenverdieping in het gebouw direct naast locatie Toermalijn (dagopvang locatie).

Naast twee prachtige ruimtes voor elke groep, beschikken we over een vide waar de kinderen veel ruimte hebben om te spelen. Daarnaast is er een stoere Legohoek, een winkel en een rustige (lees)hoek. Buiten is er alle ruimte om heerlijk te fietsen en voetballen op onze eigen pleinen.

Meer informatie

Door de verbinding met Toermalijn is het ideaal voor ouders die zowel van de dagopvang als van de BSO gebruik willen maken. De bovenverdieping bestaat uit twee groepen, die geheel in boerderijstijl ‘het kippenhok’ en ‘de hooizolder heten’. Hier vangen we kinderen tussen de 4 en 8 jaar op van OBS Dubbeldam, de CBS Beatrixschool en CBS Juliana. De oudere kinderen gaan naar onze locatie Boomhut, ook in de wijk Dubbeldam. Kinderopvang Boerderij in Dubbeldam is zowel een voorschoolse- (vso), naschoolse- (nso) als een tussentijdse opvang (tso).  Met een divers en educatief activiteitenprogramma zorgen wij dat de kinderen een geweldige tijd ervaren. Ben je benieuwd naar de kosten van de kinderopvang? Gebruik dan onze kostencalculator.

 

“SDK kinderopvang is goed! Mijn kinderen komen er graag omdat er veel activiteiten met ze gedaan worden en ze echt kind kunnen zijn. Als ouders horen we hun verhalen en zijn blij met SDK kinderopvang!” – Roel

Wat kost kinderopvang?