Kleine Burgt (Centrum)

In twee prachtige historische panden aan de rand van het centrum van Dordrecht, liggen kinderdagverblijven Kleine Burgt en Mulo Burgt naast elkaar. De centrale ligging heeft als voordeel dat u binnen no-time op het centraal station of de A16 bent. Omdat wij hier zowel dagopvang als buitenschoolse opvang aanbieden, kunnen kinderen op deze plek letterlijk groot groeien. 

Met de stint (elektrische bolderkar) maken wij vaak uitstapjes. Dan gaan we bijvoorbeeld naar het Weizigtpark, naar de markt of de speeltuin. Eendjes voeren, een boodschap doen en glas naar de glasbak brengen zijn ook favoriet bij de kinderen. Tijdens schooltijd wordt er volop gebruik gemaakt van de grote speelzolder op locatie Kleine Burgt en de beweegruimte op locatie Mulo Burgt. Zo zijn er elke dag nieuwe avonturen te beleven! Wat deze locaties uniek maakt is de grote belevingstuin (400m2). In de tuin is een speciale ruimte voor baby’s waardoor ook de allerkleinste kinderen dagelijks naar buiten kunnen.

 

Kom langs en ervaar Kleine Burgt en maak vrijblijvend kennis met het team!

 

“Wat heeft onze dochter het naar haar zin! Vanaf dat ze 3 maanden is, gaat ze 2 dagen in de week en vind het ontzettend leuk. Lekker (buiten) spelen met de andere kindjes, zoveel verschillende activiteiten en hele lieve leidsters, die haar heel goed kennen. Echt top!” – Annemarie