Ben je zwanger?
Rondleiding
Kosten berekenen
Beschikbaarheid
Inschrijven
Locatiemanager: Astrid Velt
Pedagogisch coach: Marleen Schuller

Eigenschappen

Kinderdagverblijf
Peuterspeelzaal
Buitenschoolse opvang
0-12 jaar
Stadspolders / Oudelandshoek

Openingstijden

Ma t/m vr 07:00 – 18:00
Peuterspelen ma t/m do 08:15 – 12:15

 

Onze peuterspeelzalen zijn gesloten tijdens de reguliere schoolvakanties.

Locatie

Chico Mendesring 817

3315 WX Dordrecht

Groenland in Oudelandshoek

Alles onder één dak; Groenland in de Dordrechtse wijk Oudelandshoek is een fijne en uitdagende plek voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar, met veel groen en ruimte. Een kinderopvang met betrokken en liefdevolle pedagogisch medewerkers met jaren ervaring en veel aandacht voor de kinderen.

Groenland biedt de mogelijkheid tot flexibiliteit

Wij eten met de kinderen tussen de middag een lekkere en gezonde lunch. Bij de dagopvang en de peuterspeelzaal werken we met het ‘Uk en Puk programma’ waardoor kinderen op een speelse en ongedwongen manier optimaal voorbereid worden op de basisschool. Peuterspeelzaal Groenland zorgt voor vers fruit, een koekje, drinken en eventueel een schone luier. Groenland biedt de mogelijkheid tot flexibiliteit. Zo is het mogelijk dat je in overleg met de pedagogisch medewerker een ochtend kunt ruilen voor een ander moment opvang. Maar ook de combinatie tussen dagopvang en peuterspeelzaal is mogelijk. Zo kun je het aanbod aanpassen aan jouw persoonlijke situatie.

Buitenschoolse opvang bij Groenland in Oudelandshoek

BSO Groenland brengt en haalt kinderen van de scholen; cbs Johan Friso, obs de Bever en sbo het Kompas. De kinderen worden naar school gebracht en opgehaald. Tussen de middag eten we gezellig een gezonde lunch waarbij de kinderen opgevangen worden op hun eigen groep met hun vertrouwde pedagogisch medewerker. Hierdoor bieden we regelmaat, structuur, rust, gezelligheid en continuïteit. Ook kunnen kinderen bij ons terecht tijdens studiedagen en schoolvakanties. Kinderopvang Groenland is zowel een voorschoolse- (vso), naschoolse- (nso) als een tussentijdse opvang (tso). Met een divers en educatief activiteitenprogramma zorgen wij dat de kinderen een geweldige tijd ervaren. Ben je benieuwd naar de kosten? Gebruik dan onze kostencalculator of neem contact op met ons kantoorteam.

Registratienummer kinderopvangtoeslag

460005005 KDV
143846644 BSO

× Hoe kan ik je helpen?