Berenburg

Buitenschoolse opvang locatie Berenburg biedt opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Het is een kleinschalige en gezellige buitenschoolse opvanglocatie, gevestigd in Dordrecht, in de wijk Sterrenburg.

In de gymzaal van de Satelliet, grenzend aan de Berenburg, organiseren wij wekelijks activiteiten waar de kinderen zich kunnen uitleven. Bijvoorbeeld; theater, yoga en dans, maar ook sport en creatieve activiteiten zijn populair! SDK Berenburg is een plek waar kinderen na schooltijd de ruimte krijgen om te spelen en waar ze uitgedaagd worden. De Berenburg is met twee groepen lekker knus en huiselijk. Kinderen krijgen alle ruimte om heerlijk een boekje te kunnen lezen of hun talenten te ontwikkelen.

 

Meer informatie

De Berenburg brengt en haalt kinderen op van diverse scholen in de wijk Sterrenburg, te denken aan de Keerkring, de Sterrenkijker, de Driehoek, het Kristal en de Satelliet.

In de vakantieperiodes spelen de kinderen samen met SDK locatie Wieldrecht, een andere buitenschoolse opvang in Sterrenburg, waar we leuke activiteiten en uitstapjes organiseren.

 

“Gezellig, goed, leidsters zijn spontaan en er worden leuke activiteiten georganiseerd.”  – Z.