Rondleiding

Kosten berekenen

Inschrijven

Kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf is er speciaal voor kinderen van nul tot vier jaar. Voor de oudere kinderen, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, is er onze buitenschoolse opvang. Op iedere groep werken vaste pedagogisch medewerkers die er alles aan doen om te zorgen dat jouw kindje zich zo snel mogelijk thuis voelt. Buiten zijn vinden wij erg belangrijk en dit doen wij daarom zo vaak als mogelijk! Dagelijks organiseren de medewerkers allerlei activiteiten, passend bij de leeftijd van de kinderen. Zo stimuleren wij hun ontwikkeling op gebieden als muziek, spel, taal, creativiteit, zelfredzaamheid, samen spelen en samen delen. 

Babygroep 0 tot 2 jaar

Voor de allerjongsten zijn er speciale babygroepen. Hier nemen wij alle tijd voor jouw kindje en volgen zoveel mogelijk het ritme van thuis. Op de groep krijgen baby’s letterlijk alle ruimte om te bewegen, rollen, tijgeren en te leren kruipen en lopen. Voor de allerkleinsten zijn er ook hangmatjes en een wiegjes op de groepen, als extra plekken waar kinderen tot rust kunnen komen. Met de speciale kinderstoelen kunnen ook de allerkleinsten gezellig aan tafel zitten om deel uit te maken van de groep.

Rozemarijn SDK Kinderopvang
kinderdagverblijf Dordrecht

Peutergroep 2 tot 4 jaar

Wat leren ze snel en veel van elkaar! Stap voor stap helpen we jouw kind toegroeien naar de basisschool. Bijvoorbeeld zelf een boterham smeren, schoenen aantrekken, een rits dicht doen of verven. Op de peutergroepen begeleiden wij de peuters en geven hen een steuntje in de rug tijdens allerlei handelingen, maar stimuleren daarbij de zelfstandigheid. Kinderen spelen eerst naast elkaar, maar als ze ouder worden steeds vaker met elkaar. En dan ontstaan er zomaar mooie eerste vriendschappen. Pop Puk is er de hele dag bij. Hij helpt bijvoorbeeld met opruimen, troost bij verdriet en leest boekjes mee.

Zoek de dichtstbijzijnde locatie!

Mijn locatie

horizontal-01

Verhalen, nieuws en weetjes

Vraag meer info aan!