Ilsa de Cuba

Locatiemanager: Ilsa de Cuba
Pedagogisch coach: Sabina Raimondo

Openingstijden

Ma, di, do 07:00 - 08:30
12:00 - 13:15
15:15 - 18:30
Wo & vr 07:00 - 08:30
12:00 - 18:30

Locatie

Goudenregenstraat 65
3319 TB Dordrecht

De Belhamels

Buitenschoolse opvang locatie De Belhamels ligt in de Dordrechtse wijk Dubbeldam. De Belhamels zit gevestigd in de Julianaschool en is gezellig met een huiselijke sfeer.
De pedagogisch medewerkers halen de jongste kinderen op in de klas, de oudere kinderen komen zelf naar het lokaal.

Tijdens de vakantieweken worden kinderen door ouder(s) naar de locatie gebracht.
Om het gebouw zijn veel plekken waar de kinderen lekker kunnen spelen en voetballen.

Documenten

Registratienummer kinderopvangtoeslag

703187624

Uk en Puk

Puk uit het “Uk en Puk leerprogramma’ is hier dagelijks bij betrokken. De groepen zijn ruim opgezet en er is veel licht. De locatie heeft grote schuifdeuren die, als het weer het toelaat, helemaal openstaan zodat binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. De kinderen genieten buiten van de dagelijkse activiteiten die er te doen zijn. Zo kunnen ze heerlijk spelen en kliederen met de zand- en watertafel. Het bijzondere ‘voelpad’ is uniek en een ervaring om op te lopen. En wat is er nou leuker om door de bamboe struiken te lopen waar niemand je ziet. Spannend!! Kortom er valt genoeg te beleven op Beregoed, kom gerust een kijkje nemen!

Een blije ouder

“De opvang is professioneel en goed geregeld. Bij vragen mag je die altijd stellen en niets is te gek. Onze zoon heeft hele lieve juffen en de activiteiten die ze doen met de kinderen zijn schitterend! Wij zijn zeer tevreden!” – Danita